Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvar badana etmek

Rüyada duvar badana etmek

Rüyada duvar badana etmek kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına inanılır.

Rüyada duvar badana etmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konuları kendi yollarıyla yapmanız konusunda ısrarcı olabilir.

Rüyada duvar badana yapmak kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada duvara badana yapmak kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına inanılır.

Rüyada duvarı badana yapmak zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, çok hayırlı günler görüleceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine yorulur.

Rüyada beyaz badanalı duvar görmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına işaret eder.

Rüyada duvar badana etmek eşlerin muhabbetinin artacağına, onların kıymetini bileceğine, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada ev badana yapmak var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına işarettir.

Rüyada eve badana yapıldığını görmek yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil renkte badana yapmak kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments