Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvara badana yapmak

Rüyada duvara badana yapmak

Rüyada duvara badana yapmak kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, bazı kaynakların tükeneceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, işlerin yolunda gideceğine, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, sevinçli haberler alınacağına inanılır.

Rüyada duvara badana yapmak gördüyseniz:

  • Bazı sözleriniz, sevdiğiniz bir kişinin cesaretine veya kendine olan güvenine zarar verebilir.

Rüyada duvar badana yapmak çok büyük bir mutluluğa erileceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine delalettir.

Rüyada duvarı badana yapmak borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, şansının da döneceğine, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duvara badana yapmak sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada beyaz badanalı duvar görmek güzel günlere kavuşacağına, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada duvar badana etmek kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada mavi badana yapmak sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına alamet eder.

Rüyada pembe badana yapmak kalabalık bir aileye sahip olunacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evi kireçle badana yapmak yeni arkadaşlıklar kurulacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments