Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvar badana yapmak

Rüyada duvar badana yapmak

Rüyada duvar badana yapmak elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına işaret etmektedir.

Rüyada duvar badana yapmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde manipülatif tavırları olan bir kişi olabilir.

Rüyada duvar badana yapmak malının artacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına yorulur.

Rüyada duvara badana yapmak sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına işarettir.

Rüyada duvarı badana yapmak uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz badanalı duvar görmek parasal sıkıntıların son bulacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine tabir olunur.

Rüyada duvar badana etmek etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına delalettir.

Rüyada sarı badana yapmak sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eve badana yapmak borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada evde badana yapmak zamanla daha çok para elde edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments