Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesini hapishane görmek

Rüyada annesini hapishane görmek

Rüyada annesini hapishane görmek aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada annesini hapishane gördüyseniz:

  • yanlız sevdiğinizin size sadık olduğu kadar sizin ona sadık olmadığınız görülüyor.

Rüyada annemi hapishane görmek günahkar olacağı işlere gireceğine, kazanç elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına delalet etmektedir.

Rüyada annesini hapishane görmek karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, dilediği gibi yaşayacağına, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada anneyi hapishanede görmek büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, rahatın ve konforun yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada hapishane olmak hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine yorulur.

Rüyada çocuğunu hapishanede görmek can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, mutsuz olacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına delalettir.

Rüyada hapishaneye girip çıkmak heyecan ve hareketlilik geleceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada oğlunu hapishanede görmek mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, dirliğin bozulabileceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini hapishane görmek gelirinden yana memnun olacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments