Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dut dikmek

Rüyada dut dikmek

Rüyada dut dikmek bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, güzel işlere imza atacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada dut dikmek gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemekten veya yeni kişilerle bir araya gelmekten çekinmemelisiniz.

Rüyada dut fidanı dikmek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına işarettir.

Rüyada dut ağaç dikmek sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, ev içinde mutluluğun artacağına tabir olunur.

Rüyada dut ağacı dikmek yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada dut dikmek daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine işarettir.

Rüyada dut ağacına çıktığını görmek parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurutulmuş dut görmek sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına alamet eder.

Rüyada dut ağacının kesildiğini görmek alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, ortalığın karışacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dut ağacı silkelemek iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, daha iyi anlaşır olacağına, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments