Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dut ağacının kesildiğini görmek

Rüyada dut ağacının kesildiğini görmek

Rüyada dut ağacının kesildiğini görmek hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına işaret etmektedir.

Rüyada dut ağacının kesildiğini gördüyseniz:

  • Harcamalarınızda artış görüluyor.

Rüyada dut ağacının kesildiğini görmek zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına rivayet eder.

Rüyada dut ağacını kesmek tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada dut ağacına çıkmak yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine delalettir.

Rüyada dut ağacı altında oturmak cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, insanların alım gücünün azalacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına delalet eder.

Rüyada dut ağaç dikmek huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine işarettir.

Rüyada ağacında dut görmek sıkıntıdan sonra ferahlamaya, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, özgüveninin artacağına inanılır.

Rüyada dut ağacının dalını kesmek istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, Allah’a dua edeceğine yorulur.

Rüyada ağaçta dut yemek rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, gün yüzü görmeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments