Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dut ağaç dikmek

Rüyada dut ağaç dikmek

Rüyada dut ağaç dikmek keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, rakiplerini arkasında bırakacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine inanılır.

Rüyada dut ağaç dikmek gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki bazı kişiler size iyi olduklarını düşündükleri tavsiye, fikir ya da önerilerde bulunabilir.

Rüyada dut ağaç dikmek çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, borçları varsa ödeyeceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dut ağacı dikmek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada dut dikmek sorunlarını bu sayede bitireceğine, ekmeğin kesileceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada dut fidanı dikmek elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine işarettir.

Rüyada kurumuş dut ağacı görmek çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada dut ağacının dalını kesmek şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada kuru dut ağacı görmek ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dut ağacına çıktığını görmek musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, kendisi ile gururlanacağına, sorunlarının azalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments