Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başına taş düştüğünü görmek

Rüyada başına taş düştüğünü görmek

Rüyada başına taş düştüğünü görmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine işaret eder.

Rüyada başına taş düştüğünü gördüyseniz:

  • Planlarınızı sunmanız ya da doğru şekilde tanıtımını yapmanız destek bulmanızı sağlayabilir.

Rüyada başına taş düştüğünü görmek aniden evlilik kararı alacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, saygının hiç eksik olmayacağına delalet eder.

Rüyada kendi başına taş atıldığını görmek kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, dost ve akrabalarla paylaşılacağına alamet eder.

Rüyada başını taşa çarpmak eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, maddi olarak güç kazanacağına işaret eder.

Rüyada başına taş düşmek verdiği vaatleri yerine getireceğine, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine işaret eder.

Rüyada yılanın başını taşla ezmek hayat daha olumlu bakılacağına, büyük bir umutsuzluk duyacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine delalettir.

Rüyada başına taş yağdığını görmek kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada başından bit düştüğünü görmek özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, çıkış yolları bulacağına işaret eder.

Rüyada düşüp başını çarpmak karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments