Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elektrik çarpmak

Rüyada elektrik çarpmak

Rüyada elektrik çarpmak kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, kendini bunu başaracağına, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına delalettir.

Rüyada elektrik çarpmak gördüyseniz:

  • Geçmişte yaşanan bir konu nedeniyle sorun çıkabilir.

Rüyada elektrik çarpmak başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arabayla duvara çarpmak yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kayaya çarpmak hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine işaret eder.

Rüyada arabayla adama çarpmak önemli sorumluluklar alacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada öndeki arabaya çarpmak sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına delalettir.

Rüyada bisikletle arabaya çarpmak onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına işarettir.

Rüyada polis arabasına çarpmak yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadına çarpmak daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments