Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmekten korkmak

Rüyada düşmekten korkmak

Rüyada düşmekten korkmak kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, işlerdeki verimin artacağına, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada düşmekten korkmak gördüyseniz:

  • Çoğu insan kendisini köşeye sıkışmış, hoşnutsuz veya bitkin hissediyor olabilir.

Rüyada suya düşmekten korkmak sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerden düşmekten korkmak kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada düşmekten korkmak dönülmez yollara gireceğine, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına alamet eder.

Rüyada yüksekten düşmekten korkmak maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına tabir olunur.

Rüyada denize düşmekten korkmak rahata ereceğine, mutlu olacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada düşmek korkmak kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına inanılır.

Rüyada çatıdan düşmekten korkmak bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine delalet eder.

Rüyada balkondan düşmekten korkmak verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments