Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denize düşmekten korkmak

Rüyada denize düşmekten korkmak

Rüyada denize düşmekten korkmak sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine delalet eder.

Rüyada denize düşmekten korkmak gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili konular dikkat gerektiriyor.

Rüyada denize düşmekten korkmak aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine yorulur.

Rüyada balkondan düşmekten korkmak ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, onlara galip geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada düşmek korkmak maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada yüksekten düşmekten korkmak yakında güzel haberler alarak sevineceğine, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada suya düşmekten korkmak talihinizin artacağına, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Rüyada yüksek bir yerden düşmekten korkmak para kazanmaya başlayacağına, hayat standartlarının yüksek olacağına, şansının kötüye gideceğine rivayet eder.

Rüyada çatıdan düşmekten korkmak mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşmekten korkmak kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, eline geçen gelirin de çoğalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments