Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkekle el ele tutuşmak

Rüyada erkekle el ele tutuşmak

Rüyada erkekle el ele tutuşmak çok rahat bir döneme girileceğine, sorunlu zamanlar geçireceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, zor bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Rüyada erkekle el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Heyecan duyacağınız durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada tanımadığın bir erkekle el ele tutuşmak yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkekler el ele tutuşmak varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine yorulur.

Rüyada yabancı erkekle el ele tutuşmak çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığı bir erkekle el ele tutuşmak aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada erkek arkadaşla el ele tutuşmak hayırlı olayların yaşanacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdık bir erkekle el ele tutuşmak yeni bir semte taşınılacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine delalettir.

Rüyada erkekle el ele tutuşmak kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına işarettir.

Rüyada hoşlandığın erkekle el ele tutuşmak devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments