Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızla el ele tutuşmak

Rüyada kızla el ele tutuşmak

Rüyada kızla el ele tutuşmak üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine alamet eder.

Rüyada kızla el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Belli organizasyonlarda ya da yardım faaliyetlerinde yer almanız bir anlaşmaya ya da para getirebilecek fırsatlara neden olabilir.

Rüyada bir kızla el ele tutuşmak orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği kızla el ele tutuşmak zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, ağlayacağına, strese gireceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızla el ele tutuşmak girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızla el ele tutuşmak sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkekle el ele tutuşmak ondan kazanç elde edeceğine, rütbe alacağına, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine tabir olunur.

Rüyada bayanla el ele tutuşmak güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, karanlık kişilerle muhatap olacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı bir erkekle el ele tutuşmak düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine delalet eder.

Rüyada başbakanla el ele tutuşmak huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments