Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanla dövüşmek

Rüyada düşmanla dövüşmek

Rüyada düşmanla dövüşmek zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, işlerin daha kötüye gideceğine, rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, bunun için Allah’a şükredeceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada düşmanla dövüşmek gördüyseniz:

  • Anlaşmalar ya da pazarlıklar yapabilirsiniz.

Rüyada düşmanınla dövüşmek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına yorulur.

Rüyada düşmanla dövüşmek kısa zamanda çok yol alınacağına, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düşmanıyla dövüşmek dualarından hayır görmeyeceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine işarettir.

Rüyada saç baş dövüşmek hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, önünün açık olacağına yorulur.

Rüyada aslanla dövüşmek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, dertlerinin sona ereceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada köpekle dövüşmek sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına delalet eder.

Rüyada horozla dövüşmek yeni bir kazanç kapısı açılacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına delalettir.

Rüyada timsahla dövüşmek iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, yüzlerin asılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments