Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanıyla dövüşmek

Rüyada düşmanıyla dövüşmek

Rüyada düşmanıyla dövüşmek sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, gülmekten yana bolca nasipleneceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine işarettir.

Rüyada düşmanıyla dövüşmek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır sizi hayranlıkla izleyen kişiler fikirlerinizi dinlemekten memnun olacaklardır.

Rüyada düşmanıyla dövüşmek tüm parasını kaybedeceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına işaret eder.

Rüyada düşmanla dövüşmek zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, kazancını arttıracağına inanılır.

Rüyada düşmanınla dövüşmek uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına alamet eder.

Rüyada kaplanla dövüşmek takdir edilen kişi olacağına, kazancının her gün daha fazla artacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına işaret etmektedir.

Rüyada kızla dövüşmek kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada cinle dövüşmek sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kardeşiyle dövüşmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine işarettir.

Rüyada kendinle dövüşmek en çetin zorlukların aşılacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments