Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslanla dövüşmek

Rüyada aslanla dövüşmek

Rüyada aslanla dövüşmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, kırgınlıkların geçeceğine, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, her şeyin ters gideceğine, yenileneceğine ve can bulacağına rivayet eder.

Rüyada aslanla dövüşmek gördüyseniz:

  • Mevcut düzenlemelerinizde, ilişkilerinizde ya da planlarınızda zayıf veya eksik halkalar ortaya çıkabilir.

Rüyada aslanla dövüşmek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada anneyle dövüşmek kazancında da artış meydana geleceğine, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadınla dövüşmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kediyle dövüşmek yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada timsahla dövüşmek ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kardeşiyle dövüşmek sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada saç baş dövüşmek eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işlerinin günden güne daha da bozulacağına işarettir.

Rüyada erkekle dövüşmek kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, huzurlu ve sağlıklı olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments