Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç baş dövüşmek

Rüyada saç baş dövüşmek

Rüyada saç baş dövüşmek kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine delalet eder.

Rüyada saç baş dövüşmek gördüyseniz:

  • Değerlendirmeye çalışmalısınız.

Rüyada saç baş dövüşmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada timsahla dövüşmek sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, herkesin takdirinin toplanacağına rivayet eder.

Rüyada birileriyle dövüşmek halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada kocayla dövüşmek maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kılıcla dövüşmek kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine rivayet eder.

Rüyada birisiyle dövüşmek kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına rivayet eder.

Rüyada düşmanınla dövüşmek yeni mallara sahip olacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına delalettir.

Rüyada anneyle dövüşmek zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments