Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanınla dövüşmek

Rüyada düşmanınla dövüşmek

Rüyada düşmanınla dövüşmek evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, gelirinin de garanti altında olacağına, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına delalet eder.

Rüyada düşmanınla dövüşmek gördüyseniz:

  • Sizinle aynı amaçlara veya ilgi alanlarına sahip kişilerle bir araya gelmeniz ya da çalışmanız daha iyi sonuçlar ortaya konmasını sağlayabilir.

Rüyada düşmanınla dövüşmek çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada düşmanıyla dövüşmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına delalettir.

Rüyada düşmanla dövüşmek mali olarak küçüleceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada bir arkadaşınla dövüşmek zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, biraz olsun hafifleyeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birileriyle dövüşmek hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına işaret eder.

Rüyada cinle dövüşmek prestij kazanacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine işaret eder.

Rüyada dövüşmek etmek sorumlulukların azalacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada ölüyle dövüşmek küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments