Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun elinden aldığını görmek

Rüyada çocuğunun elinden aldığını görmek

Rüyada çocuğunun elinden aldığını görmek huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun elinden aldığını gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişiler sizinle aynı fikirde olmasa da, siz görüşlerinizde ısrarcı olabilirsiniz.

Rüyada çocuğunun elinden aldığını görmek hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, huzursuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğun elinden tutmak Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına yorulur.

Rüyada çocuğun elinden tutmak cesaret ve inançla hareket edeceğine, prestij kaybı yaşanacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına rivayet eder.

Rüyada bir çocuğun elinden tutmak esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunu elinden düşürmek hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğu elinden düşürmek rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, refaha erileceğine alamet eder.

Rüyada çocuğunun kilo aldığını görmek sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, rızkın da aynı oranda çoğalacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğu kucağına aldığını görmek herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, gözyaşına boğulacağına, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments