Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaçırılırken kurtulmak

Rüyada kaçırılırken kurtulmak

Rüyada kaçırılırken kurtulmak haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, çok güzel günler geçireceğine, kısmetli bir işe atılmaya, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaçırılırken kurtulmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ilgilendiren konularda dikkatli hareket etmeniz gerekiyor.

Rüyada kaçırılmaktan kurtulmak sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine delalettir.

Rüyada ayıdan kaçıp kurtulmak esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaçırılıp kurtulduğunu görmek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine inanılır.

Rüyada kaçıp kurtulmak atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada düşmandan kaçıp kurtulmak şansın döneceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine rivayet eder.

Rüyada yangından kaçıp kurtulmak beğenilen işlere imza atacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine delalettir.

Rüyada kaçırıldıktan sonra kurtulmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpekten kaçıp kurtulmak kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments