Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaçırılmaktan kurtulmak

Rüyada kaçırılmaktan kurtulmak

Rüyada kaçırılmaktan kurtulmak kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, harama göz dikmeyeceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine işaret eder.

Rüyada kaçırılmaktan kurtulmak gördüyseniz:

  • Uğraşmanız gereken çok sayıda şey olsa da, aslında en çok neye odaklanmanız gerekiyorsa ona odaklanmanızda fayda var.

Rüyada kaçıp kurtulmak sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine işarettir.

Rüyada köpekten kaçıp kurtulmak moral bozukluğu yaşanacağına, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine inanılır.

Rüyada birinden kaçıp kurtulmak zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, kafasının karışacağına, zahmetli işlerle uğraaşılacağına işaret eder.

Rüyada kaçırıldıktan sonra kurtulmak imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaçırılıp kurtulduğunu görmek maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, maddi durum kötü ise zengin olunacağına rivayet eder.

Rüyada kaçırılırken kurtulmak çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada yangından kaçıp kurtulmak ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine rivayet eder.

Rüyada ayıdan kaçıp kurtulmak borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments