Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurt taşlamak

Rüyada kurt taşlamak

Rüyada kurt taşlamak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, düşmanların çok üzüleceğine, emeklerinin karşılığını göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurt taşlamak gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınızın da hoş sürprizlerine karşı hazırlıklı olmalısınız.

Rüyada kurt taşlamak bolluk ve bereket yakalayacağına, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada araba taşlamak çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine inanılır.

Rüyada inek taşlamak maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada ağaç taşlamak başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kartal taşlamak sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada ayıyı taşlamak ev içinde mutluluğun artacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezar taşlamak üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine delalet eder.

Rüyada domuzu taşlamak sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments