Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşen birinin elinden tutmak

Rüyada düşen birinin elinden tutmak

Rüyada düşen birinin elinden tutmak çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, elindeki imkanların artacağına, borçlarını ödeyip kurtulacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, kalbindeki kuşkulardan arınacağına alamet etmektedir.

Rüyada düşen birinin elinden tutmak gördüyseniz:

  • İki kere düşünmeden konuşmamanızda veya eleştirilerde bulunmamanızda fayda var.

Rüyada düşenin elinden tutmak yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine işaret eder.

Rüyada düşen birinin elinden tutmak içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, hayatında yeni bir döneme başlayacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada erkek elinden tutmak sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir çocuğun elinden tutmak gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin elinden tutmak sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş annenin elinden tutmak hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine yorulur.

Rüyada birini elinden tutmak elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada patronun elinden tutmak de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments