Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birinin elinden tutmak

Rüyada ölü birinin elinden tutmak

Rüyada ölü birinin elinden tutmak bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, imkânsızı başaracağına, başarılı bir kişi olacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına delalet eder.

Rüyada ölü birinin elinden tutmak gördüyseniz:

  • Asıl hedeflerinizi unutmamalı, tartışmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada ölünün elinden tutmak karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine delalettir.

Rüyada bir ölünün elinden tutmak moralinin ve sağlığının da bozulacağına, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına delalet eder.

Rüyada ölü birinin elinden tutmak ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpeğin elinden tutmak büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, patron koltuğuna yükseleceğine delalet eder.

Rüyada gelinin elinden tutmak bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir çocuğun elinden tutmak bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, hayırlı terfiler alınacağına, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına işarettir.

Rüyada erkek elinden tutmak işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine delalet eder.

Rüyada düşenin elinden tutmak rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments