Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir çocuğun elinden tutmak

Rüyada bir çocuğun elinden tutmak

Rüyada bir çocuğun elinden tutmak onları gücendireceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada bir çocuğun elinden tutmak gördüyseniz:

  • Satın aldığınız bir şey sorun olabilir.

Rüyada çocuğun elinden tutmak pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine inanılır.

Rüyada erkek çocuğun elinden tutmak ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine rivayet eder.

Rüyada bir çocuğun elinden tutmak onu dinleyeceğine, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, canını sıkılacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin birinin elinden tutmak işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir ölünün elinden tutmak eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine alamet eder.

Rüyada sevgilinin elinden tutmak hayatının kötüye doğru gideceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine işarettir.

Rüyada ölü birinin elinden tutmak çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, hedeflerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kızının elinden tutmak onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments