Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duş yapan birini görmek

Rüyada duş yapan birini görmek

Rüyada duş yapan birini görmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, makam edineceğine, ruhunu güzelleştireceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duş yapan birini gördüyseniz:

  • Ani duygusal patlamalar göstererek ilişkilerinizi çıkmaza sokmanız olasıdır.

Rüyada duş başlığı görmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, eskileri yâd edeceğine işarettir.

Rüyada başka birinin duş aldığını görmek koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iki kişi duş almak rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine inanılır.

Rüyada balkonda duş almak hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına inanılır.

Rüyada arkadaşını duş alırken görmek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına delalettir.

Rüyada soğuk duş almak yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, istediği oranda da eğleneceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadınla duş almak zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına delalettir.

Rüyada dışarıda duş almak büyük aşamalar kaydedeceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments