Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada halıya yağ dökmek

Rüyada halıya yağ dökmek

Rüyada halıya yağ dökmek eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, parasının ve malının çoğalacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, isabetli kararlar alacağına, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada halıya yağ dökmek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizin farkında olan bir kişi size bir şans tanıyabilir.

Rüyada halıya yağ dökmek bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada salataya yağ dökmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine tabir olunur.

Rüyada üzerine yağ dökmek şansın döneceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına alamet eder.

Rüyada kızgın yağ dökmek kimsenin arkasından konuşmayacağına, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, ters giden olayların düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yere yağ dökmek günlerini hastanede geçireceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yağ dökmek aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, geçim kolaylığı yaşayacağına, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada üstüne yağ dökmek rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına delalettir.

Rüyada halıya yağ döküldüğünü görmek çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments