Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada halı örtüsü görmek

Rüyada halı örtüsü görmek

Rüyada halı örtüsü görmek çok zor bir duruma düşeceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok yüksek mevkilerde bulunacağına, fakirlerin güleceğine rivayet eder.

Rüyada halı örtüsü gördüyseniz:

  • İltifatlar kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada halı örtüsü görmek mesleğine dört elle sarılacağına, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine rivayet eder.

Rüyada yere beyaz örtü sermek kalabalık bir aileye sahip olunacağına, düşünceli ve dalgın olacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz namaz örtüsü takmak insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine tabir olunur.

Rüyada parlak örtü görmek kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yüz örtüsü görmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine tabir olunur.

Rüyada çember örtü görmek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada örtünmeye çalışmak uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine yorulur.

Rüyada yeşil örtü görmek hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, beklenmedik kapıların açılmasına, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments