Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cami halılarını yıkamak

Rüyada cami halılarını yıkamak

Rüyada cami halılarını yıkamak sorunlarının yakında biteceğine, ticarette zarar edeceğine, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, sorunlarının son bulacağına, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, günahların da affolacağına, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına yorulmaktadır.

Rüyada cami halılarını yıkamak gördüyseniz:

  • Karşıt cins ilişkilerinde yeniliklere açıksınız.

Rüyada cami halılarını yıkamak zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada camiye halı vermek huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, zor zamanların biteceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada camiye halı almak vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine inanılır.

Rüyada camiye halı görmek makam ve rütbe edineceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada cami halısı görmek elinde bulunan paranın boşa gideceğine, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada caminin halılarını görmek işleri yoluna sokacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada camiye halı sermek iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, kötü günler yaşanacağına inanılır.

Rüyada komşunun halısını yıkamak yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments