Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duru dere görmek

Rüyada duru dere görmek

Rüyada duru dere görmek yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, kişinin yüzünün güleceğine, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, işlerin de hafifleyeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına işarettir.

Rüyada duru dere gördüyseniz:

  • Rekabeti sevdiğiniz herkes tarafından iyi biliniyor.

Rüyada duru dere görmek hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına rivayet eder.

Rüyada duru berrak su görmek bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına delalettir.

Rüyada duru akarsu görmek ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine delalet eder.

Rüyada duru bir deniz görmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada duru su görmek kendini her konuda geliştireceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada duru akan su görmek ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, alım gücünde yükselme olacağına rivayet eder.

Rüyada bulanık ve duru su görmek aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada duru deniz görmek araba alınacağına, kendi çok iyi hissedeceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments