Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada durakta görmek

Rüyada durakta görmek

Rüyada durakta görmek kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, aile hayatının sorunsuz olacağına, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada durakta gördüyseniz:

  • Sizi şüpheye düşüren ya da rahatsız eden konularda çok yakında rahatlama söz konusu olabilir.

Rüyada metro durağı görmek işinde zarar edeceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, dertlerinden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada kalabalık durak görmek dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada durakta beklediğini görmek hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada durakta araba beklemek yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine rivayet eder.

Rüyada durakta beklemek kesesinin dolacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına işaret eder.

Rüyada dolmuş durağı görmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kazancın ikiye katlanacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada durakta görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına alamet eder.

Rüyada durak görmek sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments