Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otobüs durağı görmek

Rüyada otobüs durağı görmek

Rüyada otobüs durağı görmek iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, ona özlemle sarılacağına, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada otobüs durağı gördüyseniz:

  • Sosyal planlar endişlerinizi gidermenize veya bazı projelerinizin olumlu sonuçlanmasına da yardım edebilir.

Rüyada otobüs durağı görmek büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine delalettir.

Rüyada son durak görmek hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına delalettir.

Rüyada durakta inmek işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine alamet eder.

Rüyada durakta bekleyen insanlar görmek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, elinin de bolluk ve bereket göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada durakta beklemek ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada durakta beklediğini görmek her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, tatsızlıkların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada durakta araba beklemek keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada taksi durağı görmek kötü günlerin arkada kalacağına, elde bulunan imkânların artacağına, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments