Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güneş ve dünya görmek

Rüyada güneş ve dünya görmek

Rüyada güneş ve dünya görmek borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, iyi bir aile reisi ve baba olacağına, rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına yorulmaktadır.

Rüyada güneş ve dünya gördüyseniz:

  • Hangi konularda sözler verdiğinizi, uzlaştığınızı veya imzalar atacağınızı tüm detaylarıyla kavramadan veya belli sorular sormadan harekete geçmemenizde fayda var.

Rüyada güneşin dünyaya çarptığını görmek çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada güneş ve dünya görmek işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada güneşin dünyaya yaklaştığını görmek uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, ticarette ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dünyanın sular altında kaldığını görmek maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, işlerinin baltalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada dünya savaşı görmek başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına tabir olunur.

Rüyada ay dünya görmek yaptıklarıyla sorgulanacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine rivayet eder.

Rüyada dünya küresi görmek girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, elindeki imkanların artacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına işarettir.

Rüyada ayın dünyaya çarpmasını görmek sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments