Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dünya starı görmek

Rüyada dünya starı görmek

Rüyada dünya starı görmek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, insanları hak yoluna çağıracağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada dünya starı gördüyseniz:

  • Gerilim azaldıktan sonra biraz rahatlayabilirsiniz.

Rüyada dünya starı görmek kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına alamet eder.

Rüyada star görmek karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine alamet eder.

Rüyada dünyayı uzaktan görmek mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzayda dünyayı görmek böylece yeni bir hayata adım atılacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına delalettir.

Rüyada dünyaya düşmek rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dünyanın sular altında kaldığını görmek en yukarılara çıkacağına, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine yorulur.

Rüyada dünyanın tersine döndüğünü görmek evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına delalettir.

Rüyada iki dünya görmek zararlarını telafi edeceğine, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments