Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dünyanın sonu gelmesi görmek

Rüyada dünyanın sonu gelmesi görmek

Rüyada dünyanın sonu gelmesi görmek çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, kazancında da artış meydana geleceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, gönül kapılarını açacağına, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dünyanın sonu gelmesi gördüyseniz:

  • Diğerlerinin gelişim veya ilerlemesine odaklanmak yerine kendinizinkine önem vermelisiniz.

Rüyada dünyanın sonunun yaklaştığını görmek aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dünyanın sonunun gelmesini görmek huzurlu bir insan olacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına işarettir.

Rüyada dünyanın sonunun geleceğini görmek arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, ölümcül hastalıklara işaret inanılır.

Rüyada dünyanın sonunu görmek kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, işlerin başına geçeceğine, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dünyanın sonu gelmesi görmek insanlar arasında yüceleceğine, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dünyanın sonunun geldiğini görmek kısmetlerin çoğalacağına, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine delalet eder.

Rüyada dünyanın sonunu geldiğini görmek iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yokluğa düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bakara suresinin son iki ayetini görmek hayatında yokluğun başgöstereceğine, tabiri caizse can bulacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments