Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dünyanın sonunu görmek

Rüyada dünyanın sonunu görmek

Rüyada dünyanın sonunu görmek güçsüz ve nefessiz kalacağına, rahat şekilde geçineceğine, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine rivayet eder.

Rüyada dünyanın sonunu gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki etkiler hem iyi, hem kötü sayılabilecek niteliktedirler.

Rüyada dünyanın sonunun geldiğini görmek aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dünyanın sonunun geleceğini görmek fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, zaman bulmakta zorlanacağına, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine delalet eder.

Rüyada dünyanın sonunu geldiğini görmek patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, ismini herkese duyuracağına, fakirleşeceğine delalettir.

Rüyada dünyanın sonunun gelmesini görmek bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada dünyanın sonunun yaklaştığını görmek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada dünyanın sonu gelmesi görmek sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına inanılır.

Rüyada dünyanın sonunu görmek gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yolun sonunu görmek sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, onurlu bir yaşam süreceğine, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments