Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dünyanın sonunu geldiğini görmek

Rüyada dünyanın sonunu geldiğini görmek

Rüyada dünyanın sonunu geldiğini görmek yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, hüsrana uğratacağına alamet eder.

Rüyada dünyanın sonunu geldiğini gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere davranış tarzınız bazı konular üzerinde etkili olabilir.

Rüyada dünyanın sonunu geldiğini görmek müjdeli bir haber alarak sevineceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada dünyanın sonunun geldiğini görmek yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, dertlerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dünyanın sonunun geleceğini görmek sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dünyanın sonunun yaklaştığını görmek oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada dünyanın sonunu görmek işinin gücünün yaver gideceğine, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına delalet eder.

Rüyada dünyanın sonu gelmesi görmek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına işaret eder.

Rüyada dünyanın sonunun gelmesini görmek hayatının bir düzene kavuşacağına, iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yolun sonuna gelmek rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments