Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dünya güzeli görmek

Rüyada dünya güzeli görmek

Rüyada dünya güzeli görmek mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hayalkırıklıklarının giderileceğine tabir olunur.

Rüyada dünya güzeli gördüyseniz:

  • Her şeye rağmen sizin, rekabet etmekte ısrarcı olmamanızda fayda var.

Rüyada dünya güzeli görmek işveren pozisyonuna geleceğine, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, her geçen gün başarılarının artacağına delalettir.

Rüyada dünyanın battığını görmek büyük bir adım atılacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka dünya görmek maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına inanılır.

Rüyada dünya turu yapmak en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine inanılır.

Rüyada dünyaya bakmak kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, işlerine dört elle sarılacağına işarettir.

Rüyada dünyanın üstüne çıkmak ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Rüyada dünya haritası görmek toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada dünyanın batmasını görmek kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments