Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dünyanın battığını görmek

Rüyada dünyanın battığını görmek

Rüyada dünyanın battığını görmek size başarı getirecek adımlar atmanıza, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, maddi ve manevi olarak destek göreceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, kendi kabuğuna çekileceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada dünyanın battığını gördüyseniz:

  • Belli bir plan ya da düzenlemede bazı ufak tefek değişiklikler yapılması gerekiyor.

Rüyada dünyanın batmasını görmek her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada dünyanın battığını görmek borç içinde bir yaşam süreceğine, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına işarettir.

Rüyada dünya battığını görmek bazı girişimlerde bulunacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, onların yaralarına merhem olacağına inanılır.

Rüyada dünyayı uzaktan görmek yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada dünyaca ünlü biriyle öpüşmek duymadığı sözleri duyacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına, huzursuzluklarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada erkek çocuğu dünyaya getirmek idealist kimse olacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine alamet eder.

Rüyada dünyayı görmek çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada yeniden dünyaya gelmek sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments