Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka dünya görmek

Rüyada başka dünya görmek

Rüyada başka dünya görmek tüm sıkıntıların giderileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına alamet eder.

Rüyada başka dünya gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınız veya aşk hayatınız stresi azaltabilir.

Rüyada başka dünyaya gitmek varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, günden güne kazancının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka bir dünya görmek can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada başka dünya görmek ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, nimet ve berekete ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka bir dünyaya gitmek ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada güneşin dünyaya yaklaştığını görmek iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına işarettir.

Rüyada dünyanın düştüğünü görmek çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına rivayet eder.

Rüyada diğer dünyaya gitmek daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada dünyaya düşmek zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments