Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dünyaya bakmak

Rüyada dünyaya bakmak

Rüyada dünyaya bakmak kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, hayatın belli bir düzene oturacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına yorulur.

Rüyada dünyaya bakmak gördüyseniz:

  • Yolunuza altın bir fırsat çıkabilir.

Rüyada uzaydan dünyaya bakmak üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, işlerin bu yüzden epey aksayacağına, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada dünyaya bakmak sorunları başarıyla çözmeye, durgunlaşacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine delalettir.

Rüyada dünyaya uzaydan bakmak kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada dünyanın yıkılacağını görmek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada iki dünya görmek Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, idealist davranacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada dünya güzeli görmek karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dünyanın merkezini görmek hakkını yedirtmeyeceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, işlerinin duracağına işarettir.

Rüyada dünya haritası görmek maddi açıdan rahata erileceğine, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments