Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dünyanın batmasını görmek

Rüyada dünyanın batmasını görmek

Rüyada dünyanın batmasını görmek düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, iş güç sahibi olacağına, daha rahat bir hayata kavuşulacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, kazancını bu kişiden elde edeceğine, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada dünyanın batmasını gördüyseniz:

  • Özgüveninizi arttıracak ya da egonuza iyi gelecek şeyler yapabilir veya satın alabilirsiniz.

Rüyada dünya battığını görmek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına inanılır.

Rüyada dünyanın battığını görmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada dünyanın batmasını görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, işlerin daha kötüye gideceğine yorulur.

Rüyada dünyanın hızlı döndüğünü görmek sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dünyayı karanlık görmek uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına yorulur.

Rüyada ayın dünyaya yaklaştığını görmek hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada yeni dünya meyvesi toplamak yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, rahatlık içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada dünya dışı varlıklar görmek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments