Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir dünyaya gitmek

Rüyada başka bir dünyaya gitmek

Rüyada başka bir dünyaya gitmek yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, büyük başarılara kazanılacağına, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada başka bir dünyaya gitmek gördüyseniz:

  • Ortaklık veya ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda dikatli ilerlemeniz gerekiyor.

Rüyada başka bir dünyaya gitmek hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına rivayet eder.

Rüyada başka dünyaya gitmek kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına işarettir.

Rüyada başka bir dünya görmek kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına inanılır.

Rüyada başka dünya görmek çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, kendisini ona adayacağına, iyi insanlar ile birlikte olunacağına işaret eder.

Rüyada diğer dünyaya gitmek etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada öbür dünyaya gitmek hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, kalbini tekrar hayata açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada öteki dünyaya gitmek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine delalettir.

Rüyada bir yerden başka yere gitmek yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, kimseye borçlanmayacağına, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments