Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evini dumanlı görmek

Rüyada evini dumanlı görmek

Rüyada evini dumanlı görmek gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evini dumanlı gördüyseniz:

  • Rutini kırıp yeni şeyler deneme arzunuz artıyor.

Rüyada başkasının evinden duman çıktığını görmek işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada evini dumanlı görmek kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına rivayet eder.

Rüyada evinde duman görmek maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına delalet eder.

Rüyada evinden duman çıktığını görmek her anlamda güçleneceğine, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine delalettir.

Rüyada evin içinde siyah duman görmek makamının sürekli yükseleceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine, kişinin hayatının değişeceğine tabir olunur.

Rüyada evin içinde duman görmek kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin içini dumanlı görmek çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına tabir olunur.

Rüyada evin duman olduğunu görmek yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments