Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dumanlı ateş görmek

Rüyada dumanlı ateş görmek

Rüyada dumanlı ateş görmek deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, istediği herşeye kavuşacağına, büyük sorunların çözüme kavuşacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada dumanlı ateş gördüyseniz:

  • Fazla zorladığınızda ise kaybetme riskiniz artacak.

Rüyada dumanlı ateş görmek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada duman ve ateş görmek dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada ateş duman görmek ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına rivayet eder.

Rüyada ateşsiz duman görmek başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada dumansız ateş yakmak borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, hak yolunu bulacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah duman ve ateş görmek daha kararlı bir kişi olunacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine yorulur.

Rüyada dumansız ateş görmek üzücü haberler alacağına, yoksulluktan sonra zengin olmaya, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada ateş dumanı görmek eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, huzurlu bir hayat süreceğine, karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments