Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateş duman görmek

Rüyada ateş duman görmek

Rüyada ateş duman görmek kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine delalet eder.

Rüyada ateş duman gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirleriniz artıyor.

Rüyada ateşsiz duman görmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, işlerinde yenilikler yapacağına, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına yorulur.

Rüyada dumansız ateş yakmak kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine delalet eder.

Rüyada duman ve ateş görmek çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dumansız ateş görmek karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ateş duman görmek kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, makam sahibi olacağına, yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada dumanlı ateş görmek endişelerin son bulacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalet eder.

Rüyada siyah duman ve ateş görmek ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına tabir olunur.

Rüyada ateş dumanı görmek hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments