Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah duman ve ateş görmek

Rüyada siyah duman ve ateş görmek

Rüyada siyah duman ve ateş görmek konfor içinde yaşayacağına, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, borçlarının da kapanacağına, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah duman ve ateş gördüyseniz:

  • Yardımlarınızın kısa sürede karşılığını alabilirsiniz.

Rüyada siyah duman ve ateş görmek aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, üzüleceğine ve hastalanacağına, idealist kimse olacağına delalettir.

Rüyada dumanlı ateş görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ateşle duman görmek gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada duman ve ateş görmek takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, geniş bir ev satın alacağına, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına delalet eder.

Rüyada ateş duman görmek sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada ateş dumanı görmek çok hatalı çalışmalara gireceğine, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada dumansız ateş yakmak isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına yorulur.

Rüyada dumansız ateş görmek kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, birçok ortaklık kurulacağına, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments