Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topraktan duman çıktığını görmek

Rüyada topraktan duman çıktığını görmek

Rüyada topraktan duman çıktığını görmek üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, amaçlarınızın gerçekleşeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına tabir olunur.

Rüyada topraktan duman çıktığını gördüyseniz:

  • Ailenizi, evinizi, yaratıcılık gerektiren işleri veya parasal başlıklı konuları ilgilendiren alanlarda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada topraktan duman çıktığını görmek başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada soba borusundan duman çıktığını görmek aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, kızı olanların da gelin edeceğine, adından konuşulur olacağına alamet eder.

Rüyada evden beyaz duman çıktığını görmek uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacadan duman çıktığını görmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, çözümlere kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada bir evden duman çıktığını görmek neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, güvenini sarsacağına işaret eder.

Rüyada ağzından duman çıktığını görmek rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada bir yerden duman çıktığını görmek çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, gönül işlerinin hareketleneceğine, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına inanılır.

Rüyada dağdan duman çıktığını görmek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments