Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duman kokusu almak

Rüyada duman kokusu almak

Rüyada duman kokusu almak tasaların ve üzüntülerin biteceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, başarıların artacağına, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada duman kokusu almak gördüyseniz:

  • Yeni alanlar veya yollar arasından seçim yapmanız gerekebilir ya da çeşitli tekliflerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada duman kokusu almak paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına inanılır.

Rüyada evden duman çıktığını görmek büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine işarettir.

Rüyada dumanda boğulmak başarısının artacağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına rivayet eder.

Rüyada ateşsiz duman görmek büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya işaret eder.

Rüyada evin içinde duman görmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada yangının dumanını görmek zorlukların yaşanacağına, işinden ve hayatından geri kalacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına yorulur.

Rüyada duman görmek başının ağrıyacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada pembe duman görmek parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments