Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı duman görmek

Rüyada kırmızı duman görmek

Rüyada kırmızı duman görmek iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, sadece makamının değil kazancının da artacağına, refah içinde olacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine işarettir.

Rüyada kırmızı duman gördüyseniz:

  • Bazı durum veya olayları ihtiyaçlarınıza göre yönlendirmeniz durumunda istediğiniz şeyleri yapmanız veya elde etmeniz daha kolay olabilir.

Rüyada kırmızı duman görmek kısmetinin bollaşacağına, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine tabir olunur.

Rüyada dumanlı ateş görmek üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarda duman görmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada dumanlı yol görmek hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, üzeceğine tabir olunur.

Rüyada yerden duman çıktığını görmek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine delalettir.

Rüyada duman isi görmek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına işarettir.

Rüyada evin içinde siyah duman görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına işarettir.

Rüyada yangının dumanını görmek kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments